اقدامات واحد حمل و نقل در مهرماه

9:37 1396/7/16

مسئول واحد حمل و نقل و ترافیک شهرداری در گفتگو با روابط عمومی اهم فعالیت های این واحد را در مهرماه تشریح کرد

احمدرضا زینعلی مسئول واحد حمل و نقل و ترافیک شهرداری با توجه به آغاز فصل مدارس، اقدامات انجام شده این واحد را عنوان کرد.

1. انجام خط کشی به تعداد 55 مجموعه خطوط عابر پیاده در سطح شهر به ویژه مقابل مدارس
  2. رنگ آمیزی تعداد 42 مورد سرعتگاه ایمنی در سطح شهر و نصب عبارت مدرسه قبل از سرعتگاه
  3. تعریض و نصب تعداد 30 عدد تابلوهای راهنمایی و رانندگی در سطح شهر
  4. کنترل و تعویض چراغهای راهنمایی و رانندگی ( 10 مورد)