انالله و انا الیه راجعون

14:23 1396/8/7

در پی ضایعه درگذشت حضرت آیت الله حاج شیخ غلامعلی حاج شریفی، روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر خوانسار پیام تسلیتی به شرح زیر صادر نمود

انالله و انا اليه راجعون

اذا مات العالم ثلم فی الاسلام ثلمة لا یسدها شیء

بيت معظم حضرت آيت الله حاج شیخ غلامعلی حاج شریفی ، رحلت ملكوتي اسوه تقوي و فضيلت، عالم رباني، حضرت آيت الله حاج شیخ غلامعلی حاج شریفی كه از ذخاير و مفاخر علوم اسلامي و عرفاني بودند، موجب تألم و تأثر جميع مؤمنين شد.

دوران حيات طيبه آن عارف وارسته در احياء و ترويج علوم ديني و فقهي اهل بيت عصمت و طهارت صلوات الله عليهم اجمعين سپري شد و آثار ايشان گواه و گوياي عمق انديشه رفيع آن عالم گران‌قدر است.

فقدان اين ستاره آسمان فقاهت را به پيشگاه حضرت بقيه الله الاعظم (ارواحنا له الفداء)، مقام معظم رهبري، مراجع عظام تقليد، بيت شريف ايشان و همه منسوبان آن مرحوم و مردم شریف و عالم پرور خوانسار تسليت عرض نموده و ضمن آرزوي رحمت واسعه الهي براي آن فقيد سعيد، براي بازماندگان، صبر جميل و اجر جزيل مسئلت مي‌ نماییم.

روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر خوانسار