خوانسار،مقصد اولین سفر استانی استاندار اصفهان

10:12 1396/8/21

مهرعلیزاده استاندار اصفهان در اولین سفر استانی خود به خوانسار آمد و ضمن بازدید از پروژه های عمرانی و همچنین شرکت در مراسم تعزیه خوانی حسینیه قودجان درجلسه شورای اداری خوانسار حضور یافت.

به گزارش ایرنا:

محسن مهرعلیزاده که روز شنبه در اولین سفر شهرستانی خود در خوانسار حضور یافته بود، در جلسه شورای اداری این شهرستان گفت: این طرح که بر اساس نیازها، بافت جمعیتی و جغرافیایی و شاخصه های مختلف تهیه شده است، بزودی اجرایی خواهد شد
وی افزود: سازمان برنامه و بودجه استان می تواند بر اساس معیارهای این طرح راهکارهای توسعه هر شهرستان را ارائه دهد
مهرعلیزاده، دلیل انتخاب خوانسار بعنوان نخستین سفر شهرستانی خود در استان را به برکت ایام اربعین، دیدن مراسم تعزیه در پایتخت تعزیه ایران و پرده برداری از ضریح امامزادگان دختران بکر از نوادگان امام موسی بن جعفر(ع) در روستای قودجان شهرستان خوانسار اعلام کرد.
وی در جریان این سفر از پروژه های نیمه تمام و عمرانی خوانسار نیز بازدید کرد
هیات دولت روز یکشنبه(7 آبان 1396) محسن مهرعلیزاده معاون رئیس جمهوری اسبق و رئیس سازمان وقت تربیت بدنی و استاندار اسبق خراسان را بعنوان استاندار جدید اصفهان انتخاب کرد
برگزاری مراسم باشکوه تعزیه در ایام پایانی ماه صفر در روستای قودجان خوانسار، همه سال بازدیدکنندگان بسیاری را از سراسر کشور بسوی خود جلب می کند
محل امامزادگان  دختران بکر  در همین روستا قراردارد.
ضریح این امامزادگان، امروز به دست استاندار اصفهان پرده برداری شد.
ساخت این ضریح یکسال طول کشیده و 400 میلیون تومان صرف ساخت آن شده است
شهرستان خوانسار با 32 هزار نفر جمعیت در 160 کیلومتری غرب اصفهان قرار دارد
خوانسار دارای جاذبه‌های تاریخی و طبیعی بسیار است بطوری که بعنوان یک شهرستان جاذب گردشگری در سطح استان اصفهان شناخته می شود.
استاندار اصفهان از پروژه های عمرانی خوانسار بازدید کرد
اصفهان ایرنا :استاندار جدید اصفهان در نخستین سفر شهرستانی خود در استان با حضور در خوانسار از تونل در حال احداث خوانسار به بوئین میاندشت، سد مخزنی باغکل و دهکده گردشگری گلستان کوه این شهرستان بازدید کرد.