جلسه شورای نامگذاری

13:11 1396/9/12

جلسه شورای نام گذاری با حضور اعضای این شورا و در خصوص نامگذاری معابر مسکن مهر تشکیل شد.

این جلسه که در تاریخ 1/9/96 با حضور شهردار، اعضای شورای اسلامی شهر،نمایندگان ادارات آموزش و پرورش،بنیاد شهید،اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و اساتید رشته های تاریخ و ادبیات برگزار شد، در خصوص نام های معابر مسکن مهر بحث و تبادل نظر گردید و لازم به توضیح است که طبق قوانین نامهای پیشنهادی به شورای شهر ارسال می گردد که پس از تصویب نام ها، اقدامات چاپ و نصب تابلوها در محل انجام پذیرد.