تجلیل از رتبه های برتر دانش آموزی

11:38 1396/12/21

عصر یکشنبه 20 اسفند ماه مراسم تجلیل از رتبه های برتر دانش آموزی فرزندان پرسنل شهرداری برگزار گردید.

این جلسه با حضور شهردار ، اعضای محترم شورای اسلامی شهر، پرسنل شهرداری و خانواده های آنان برگزار گردید.

در این جلسه که تعداد 39 نفر از فرزندان پرسنل را شامل می شند 19 نفر در سطح ابتدایی اول 6 نفر در دوره ابتدایی دوم، 8 نفر در دوره متوسطه اول، 3 نفر در دوره متوسطه دوم و 4 نفر در دوره کارشناسی و بالاتر حائز رتبه برتر بودند که لوح سپاس و هدیه دریافت نمودند.

در این جلسه ریاست محترم شورا در خصوص تاثیر گذاری دست رنج حلال و همچنین آینده نگری فرزندان پرسنل شهرداری سخنانی را ایراد نمودند و از زحمات شهردار و پرسنل شهرداری در انجام پروژه های مختلف شهری تقدیر و تشکر کردند.

مهندس اسحاقی شهردار خوانسار نیز از خانواده های پرسنل شهرداری به جهت حمایت ها و تلاشهایشان تقدیر و تشکر نمودند.

در پایان جلسه نیز به برخی از پرسنل اداری و خدماتی به جهت تلاشها و زحماتشان در عرصه های مختلف رفع سد معبر، خدمت رسانی در موکب حضرت زینب(س)  در ایام اربعین و کسب مدارک استانی ، لوح سپاس اهدا گردید.