پیام نوروزی شهردار خوانسار

13:41 1397/1/7

به نام خالق زیبایی ها

برآمد باد صبح و بوی نوروز                                 به کام دوستان و بخت پیروز

مبارک بادت این سال وهمه سال                           مبارک بادت این روز و همه روز

به نام خالق زیبایی ها

زمین به جوشش دوباره رسیده ، بهار با گام های جوانی و طراوت ، نوروز باستانی را سوغات دست ها و قلب هایمان می کند و دست های مناجات ما آیه های " یا مقلب القلوب و الابصار " را به امید " حول حالنا الی احسن الحال " زمزمه می کند تا نوروز تازه ، بهاری نو برای تحول و دگرگونی زمین و زمینیان شود.

در سالی که گذشت ، ما ، خادمین شما شهروندان فهیم و همراه و با عنایات پروردگار بزرگ ، توانستیم خوانسار را به سمت توسعه و عمران و آبادانی رهنمون سازیم و اهداف از پیش تعیین شده را به سرمنزل مقصود برسانيم و این نبود مگر به همت و تلاش کارگر ، کارمند ، مدیر و مسوول خدوم این مجموعه.

در سالی که با درایت مقام عظمی ولایت و رهبر نظام مقدس جمهوری اسلامی ، سال اقتصاد مقاومتی،تولید و اشتغال نام گذاری شده بود ما تلاش نمودیم رضایت شهروندان را در خدمت رسانی و انجام وظیفه جامه عمل بپوشانیم.

اینک و در طلیعه بهار و رستاخیز دوباره طبیعت ، با پیشکش بهترین آرزوها برای شهروندان فهیم و متدین خوانسار ، سلامت و بهروزی همشهریان خود را از درگاه خداوند آرزو می کنم و امیدوارم در سال جدید نیز همچون سالهای گذشته ، در راه خدمت به آنان موفق باشیم .

بی شک ، آن چه در سال۹۶ کردیم ، لطف و توفیق الهی بوده و هرچه شده در سایه همکاری و مشارکت عموم مردم حاصل شده است.

محسن اسحاقی

شهردار خوانسار