نظافت و رفت و روب معابر توسط پاکبانان شهرداری در ایام محرم

14:7 1397/7/10

پاکبانان زحمت کش شهرداری در ایام عزاداری محرم به نظافت معابر پرداختند.

به گزارش روابط عمومی شهرداری خوانسار ، همزمان با دهه اول محرم و مراسم عزاداری سید و سالار شهیدان امام حسین علیه السلام پاکبانان زحمت کش شهرداری به نظافت و رفت و روب معابر شهر پرداختند.

پاکسازی، تنظیف و شستشوی معابر، میادین و جداول سطح شهر از مواد موجود و همچنین ایجاد محیط سالم برای شهروندان با همت کارگران خدوم خدمات شهری در وضعیت مطلوب جهت رفاه حال عزاداران انجام شد.