بازدید حضرت آیت الله حاج سید محمد ابن الرضا از نمایشگاه عکس اهل حرم

9:18 1397/7/14

حضرت آیت الله حاج سید محمد ابن الرضا از نمایشگاه عکس اهل حرم بازدید نمودند.

به گزارش روابط عمومی شهرداری خوانسار ، همزمان با دهه اول محرم و مراسم عزاداری سید و سالار شهیدان امام حسین علیه السلام حضرت آیت الله حاج سید محمد ابن الرضا به همراه حجج الاسلام حاج سید محسن و حاج سید جواد ابن الرضا ، مهندس اسحاقی شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر از نمایشگاه عکس اهل حرم بازدید نمودند.

نمایشگاه عکس اهل حرم با همکاری پایگاه عکس چیلیک و شهرداری در محل فرهنگسرای خانواده همزمان با دهه اول محرم برپا شد.