برگزاری مراسم تشییع پیکر جانباز شهید محمد فروغی

15:14 1397/7/23

مراسم تشییع پیکر جانباز شهید محمد فروغی در خوانسار برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری خوانسار ، محمد فروغی جانباز 70 درصد دفاع مقدس به یاران شهیدش پیوست. مراسم تشییع پیکر این جانباز شهید با حضور گسترده مردم خوانسار برگزار شد. در ادامه پیکر این شهید والامقام برای خاکسپاری در زادگاهش روستای ویست انتقال داده شد.

شهید فروغی سال 63 در منطقه کردستان به درجه جانبازی نائل گردید و به جهت جراحات وارده از آن سال تا کنون در آسایشگاه جانبازان نگه داری می شد.