ارائه آموزش اطفاء حریق به دانش آموزان دبستان دخترانه شهید سجادی

14:14 1397/8/20

کارشناس آتش نشانی شهرستان خوانسار با حضور در مدرسه دخترانه شهید سجادی روش مهار کردن حریق را به دانش آموزان این مدرسه آموزش داد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری خوانسار ، عبدالرضا محرابیان ، کارشناس آتش نشانی شهرستان خوانسار به عنوان مربی این کلاس آموزشی ، ابزارهایی که از طریق آن می توان حریق را مهار کرد برای دانش آموزان بازگو کرد.

در این جلسه آموزشی نکات ایمنی در مواجهه با حوادث و خصوصا آتش سوزی به دانش آموزان آموزش داده شد.

در پایان نیز دانش آموزان از ماشین آتش نشانی و تجهیزات آن بازدید نمودند.