برگزاری جلسه بازآفرینی شهری در شهرداری

9:11 1397/8/27

جلسه بازآفرینی شهری با حضور رئیس اداره هماهنگی ستاد بازآفرینی شهری اداره کل راه و شهرسازی استان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری خوانسار ، در این جلسه که با حضور دکتر کمالی فرماندار ، مهندس اسحاقی شهردار و سایر مسئولین در شهرداری برگزار شد ، مهندس زاغیان رئیس اداره هماهنگی ستاد بازآفرینی شهری اداره کل راه و شهرسازی استان اصفهان مطالبی را در خصوص بازآفرینی شهری بیان نمود.

در ادامه دکتر کمالی فرماندار خوانسار گفت : تا سال 1400 هر سال 5 محله مشمول طرح بازآفرینی قرار خواهند گرفت.