ارائه آموزش اطفاء حریق به پرسنل بیمارستان فاطمیه (س)

19:8 1397/10/2

کارشناس آتش نشانی شهرستان خوانسار با حضور در بیمارستان فاطمیه (س) روش مهار کردن حریق را به پرسنل بیمارستان فاطمیه (س) آموزش داد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری خوانسار ، عبدالرضا محرابیان ، کارشناس آتش نشانی شهرستان خوانسار به عنوان مربی این کلاس آموزشی ، ابزار هایی که از طریق آن می توان حریق را مهار کرد برای پرسنل بیمارستان بازگو کرد.

در این جلسه آموزشی نکات ایمنی در مواجهه با حوادث و خصوصا آتش سوزی به پرسنل آموزش داده شد.

در پایان پرسنل بیمارستان فاطمیه (س) به صورت عملی نحوه اطفاء حریق توسط کپسول آتش نشانی را آموزش دیدند.