نمونه برداری از خاک محل های مورد نظر جهت مطالعه و بررسی برای حفظ درختان

16:54 1397/10/9

نمونه برداری از خاک محل های مورد نظر جهت مطالعه و بررسی حفظ درختان توسط کارشناس مربوطه انجام شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری خوانسار ، پس از جانمايي و حفر ١٤ عدد پروفيل خاك در خيابان هاي امام خميني، شهدا و ثقه الاسلام شهيدي، تشريح پروفيل خاك در محل انجام شد و نمونه هاي خاك برداشت شده جهت تعيين ويژگيهاي فيزيك و شيميايي خاك و نيز تعيين عناصر مغذي و ريز مغذي به آزمايشگاه خاكشناسي انتقال يافت.

از ريشه درختان چنار نيز نمونه هايي از داخل هر پروفيل برداشت شد وجهت جداسازي ، كشت و شناسايي عوامل بيماريزاي گياهي به آزمايشگاه پاتولوژي متتقل گرديد.

نتايج اين بررسي ها در اتخاذ روشهاي تقويت خاك و كنترل عوامل بيماريزاي خاكزي در طرح اجرايي- پژوهشي در دست تدوين قابل استفاده خواهد بود.