برگزاری دوره های رایگان آموزشی آتش نشانی جهت شهروندان

13:38 1397/10/12

مهندس جاپلقی مسئول سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری خوانسار از برگزاری دوره های رایگان آموزشی آتش نشانی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری خوانسار ، مهندس جاپلقی تصریح کرد: با توجه به ضرورت آموزش شهروندی و بحث پیشگیری از حوادث برای کاهش خسارات جانی و مالی ضروری است شهروندان با شرکت در دوره های آموزشی سطح آگاهی خود را در هنگام وقوع حوادث ارتقا دهند.

وی گفت: در راستای افزایش و ارتقا آگاهی شهروندان سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری خوانسار بنا به رسالت ذاتی خود اقدام به تدوین برنامه های آموزشی بلند مدت در این زمینه کرده است.

مهندس جاپلقی عنوان کرد: مبانی حریق، ایمنی در خانه، اصول پیشگیری از حریق و حوادث ناشی از آن، کمکهای اولیه در هنگام بروز حریق و آشنایی با انواع خاموش کننده های دستی از جمله عناوین آموزشی این دوره ها است که بصورت تئوری و عملی به داوطلبان آموزش داده می شود.

وی تاکید کرد: اعتقاد ما در سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری خوانسار بر این است که آموزش صحیح و نظام مند به اقشار مختلف مردم موجب پیشگیری از حوادث و در نتیجه کاهش خسارات جانی و مالی شهروندان گرامی خواهد بود.

وی در پایان افزود کلیه ادارات، نهادها، ارگان ها، مدارس، کارخانجات و سایر شهروندان جهت هماهنگی برای برگزاری دوره های آموزشی نسبت به اعلام نیاز خود به سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری خوانسار به صورت کتبی اقدام نمایند تا برنامه ریزی های لازم در تقویم آموزشی این سازمان صورت پذیرد.

شهروندان عزیز نیز می توانند جهت ثبت نام آموزش آزاد و رایگان به شهرداری خوانسار مراجعه نمایند.