برگزاری جلسه کمیته فضا سازی و تبلیغات محیطی ستاد دهه فجر

14:23 1397/10/12

جلسه کمیته فضاسازی و تبلیغات محیطی ستاد دهه فجر در سالن اجتماعات شهرداری برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری خوانسار ، جلسه کمیته فضاسازی و تبلیغات محیطی ستاد دهه فجر با حضور مسئولین روابط عمومی ادارات در سالن اجتماعات شهرداری خوانسار برگزار شد.

در این جلسه مهدی احمدی مسئول روابط عمومی شهرداری بر هر چه با شکوه تر برگزار شدن برنامه های این ایام با توجه به فرا رسیدن چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی ایران تاکید کرد .

در ادامه جلسه نیز هر کدام از مسئولین روابط عمومی ها در خصوص برنامه های ادارات خود در این مطالبی را عنوان نمودند.