کارگاه آموزشی روابط متقابل والدین با فرزندان در خوانسار برگزار می شود

10:37 1397/10/15

کارگاه آموزشی روابط متقابل والدین با فرزندان با حضور دکتر سیما فردوسی در فرهنگسرای خانواده خوانسار برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی شهرداری خوانسار ، واحد فرهنگی اجتماعی شهرداری با همکاری فرهنگسرای خانواده ، کارگاه آموزشی روابط متقابل والدین با فرزندان با حضور خانم دکتر سیما فردوسی کارشناس بالینی، کارشناس صدا و سیما و چهره محبوب خانواده ها را در روز جمعه 21 دیماه ساعت 3 بعدازظهر در فرهنگسرای خانواده شهرستان خوانسار برگزار می نماید.

علاقه مندان می توانند جهت تهیه بلیط می توانند با شماره 57234380 تماس و یا به فرهنگسرای خانواده مراجعه نمایند.