رونمایی از کتاب سردار صادق در فرهنگسرای خانواده شهرستان خوانسار

13:59 1397/10/26

همزمان با 25 دی روز حماسه و ایثار مردم خوانسار از کتاب سردار صادق در فرهنگسرای خانواده شهرستان خوانسار رونمایی شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری خوانسار ، این کتاب را امیر حسن پور از رزمندگان لشکر 14 امام حسین با محوریت زندگینامه و خاطرات سردار شهید سید اکبر صادقی فرمانده سپاه پاسداران خوانسار و فرمانده گردان یا زهرا (س) و امام سجاد (ع) از لشکر 14 امام حسین به رشته تحریر در آورده است .
کتاب سردار صادق در 113 صفحه باشمارگان هزار نسخه از انتشارات ستارگان درخشان اصفهان چاپ و راهی بازار کتاب شده است.