برگزاری جلسه برنامه ریزی چهلمین سالگرد انقلاب ویژه برنامه های شهرداری خوانسار

10:38 1397/11/7

جلسه برنامه ریزی چهلمین سالگرد انقلاب ویژه برنامه های شهرداری در دفتر شهردار خوانسار برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری خوانسار ، در این جلسه که با حضور مهندس اسحاقی شهردار ، محمد تقی اورعی ریاست شورای اسلامی شهر و مسئولین بخش های مختلف شهرداری برگزار شد ویژه برنامه های شهرداری خوانسار به مناسبت چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی تشریح شد.

مهندس اسحاقی شهردار خوانسار در این جلسه گفت : امسال ما شاهد دهه فجر متفاوتی خواهیم بود، چرا که همزمانی ایام فاطمیه با فجر پیروزی انقلاب اسلامی، بستری مناسب برای انتقال مفاهیم و اندیشه‌های سیاسی و معنوی امام راحل است. ‏

مهندس اسحاقی اظهار داشت: به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های امام راحل و شهدای گرانقدر انقلاب اسلامی، شهرداری خوانسار با برنامه ریزی‌های ویژه برای برگزاری هر چه باشکوه‌تر مراسم جشن پیروزی انقلاب اسلامی در ایام مبارک دهه فجر اقدام می‌کند.‏

در پایان جلسه هر کدام از اعضاء در خصوص برنامه های خود مطالبی را بیان نمودند.