ارائه آموزش اطفاء حریق به دانش آموزان مدرسه دخترانه آینده سازان

19:32 1397/12/5

کارشناس آتش نشانی شهرستان خوانسار با حضور در مدرسه دخترانه آینده سازان روش مهار کردن حریق را به دانش آموزان این مدرسه آموزش داد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری خوانسار ، عبدالرضا محرابیان ، کارشناس آتش نشانی شهرستان خوانسار به عنوان مربی این کلاس آموزشی ، ابزار هایی که از طریق آن می توان حریق را مهار کرد برای دانش آموزان بازگو کرد.

در این جلسه آموزشی نکات ایمنی در مواجهه با حوادث و خصوصا آتش سوزی به دانش آموزان آموزش داده شد.

در پایان دانش آموزان مدرسه دخترانه آینده سازان به صورت عملی نحوه اطفاء حریق توسط کپسول آتش نشانی را آموزش دیدند.