برگزاری همایش هنگاشتمون خوساری

10:0 1397/12/13

همایش هنگاشتمون خوساری با حضور چهره های ماندگار و شخصیت های فرهنگی ، علمی و هنری ملی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی شهرداری خوانسار ، همایش هنگاشتمون خوساری با حضور چهره های ماندگار و شخصیت های فرهنگی ، علمی و هنری ملی در فرهنگسرای خانواده شهرستان خوانسار برگزار شد.

در این همایش اساتیدی از جمله سرکار خانم دکتر ایران کلباسی ، دکتر فریدون جنیدی ، دکتر بهمن بنی هاشمی خوانساری ، دکتر محمود براتی خوانساری و استاد یداله کابلی خوانساری به ایراد سخن پرداختند.

در این مراسم همچنین از آقایان سید مجتبی بنی هاشمی و حمیدرضا میر محمدی از اساتید و چهره های ماندگار در حوزه گویش خوانساری تجلیل به عمل آمد.

همچنین مراسم شی شعر خوساری همزمان با حضور اساتید و شاعران خوانساری در فرهنگسرای خانواده برگزار شد.