دیدار شهردار و سایر مسئولین ادارات با دبیران مدارس سطح شهر به مناسبت هفته معلم

8:32 1398/2/16

در سومین روز از هفته بزرگداشت مقام معلم شهردار و سایر مسئولین شهر خوانسار به منظور تجلیل از خدمات معلمین در مدارس سطح شهر حضور یافتند.

به گزارش روابط عمومی شهرداری خوانسار ، رئیس اداره آموزش و پرورش خوانسار ضمن تقدیر از شهردار و شورای اسلامی شهر و تشکر از زحمات و توجه ویژه آنان به اداره آموزش و پرورش و مسائل فرهنگی اظهار داشت اینگونه دیدارها باعث دلگرمی بنده و همکارانم در جهت خدمت هرچه بیشتر به امر تعلیم و تربیت خواهد شد و تعامل مثبت ادارات سطح شهر را با اداره آموزش و پرورش بهترین سرمایه برای آموزش و پرورش برشمرد.

در این دیدار از مدارس 17 شهریور – دکتر شریعتی – محمدی - آیت الله طالقانی و دکتر زهرایی بازدید و شهردار خوانسار با اهدای گل و شیرینی از مدیران و معلمان تقدیر نمود.