افتتاح رستوران بانو پخت در پارک سرچشمه خوانسار

8:1 1398/2/26

رستوران بانو پخت توسط مهندس اسحاقی شهردار خوانسار افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری خوانسار ، با توجه به مصوبات کمیسیون عالی سرمایه گذاری شهرداری خوانسار و در راستای ایجاد اشتغال و کارآفرینی برای بانوان خوانساری رستوران پارک سرچشمه جهت سرمایه گزاری و ایجاد اشتغال به تعدادی از بانوان اجاره داده شد.

این مجموعه با بکارگیری تعدادی از بانوان سرپرست خانواده و کدبانوهای خوانساری اقدام به راه اندازی رستورانی تحت عنوان بانو پخت نمودند که نسبت به پخت غذاهای روز و غذاهای محلی خواهند نمود و در آینده ای نزدیک غذای بیرون بر به همراه پیک نیز خواهند داشت.

این مجموعه در روز دوشنبه مورخه 23/2/98 با حضور شهردار و اعضای شورای شهر و تعدادی از بانوان شهر افتتاح گردید.