رنگ آمیزی جداول لاین رفت و برگشت خیابان آیات عظام صفایی خوانساری

8:58 1398/3/5

پروژه رنگ آمیزی جداول لاین رفت و برگشت خیابان آیات عظام صفایی خوانساری در حال اجرا می باشد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری خوانسار ، احمدرضا زینعلی مسئول امور حمل و نقل و ترافیک شهرداری خوانسار با اعلام این خبر افزود : با توجه به اهمیت زیباسازی و بهسازی منظر شهری و جلب رضایت شهروندان رنگ آمیزی جداول لاین رفت و برگشت خیابان آیات عظام صفایی خوانساری در حال اجرا می باشد.

وی با بیان اینکه رنگ آمیزی جداول و المان ها در زیبایی و جلوه بصری نقش موثری دارد،تصریح کرد:با توجه به رسالت شهرداری در راستای ایجاد چهره متناسب با شهرنشینی،تزئینات شهری و حفظ زیبایی مبلمان شهری اقدام به زیباسازی و رنگ آمیزی جداول در خیابان ها و معابر شهر شده است،تا فضای شهری با جلوه زیباتری به نمایش گذاشته شود.

وی ایجاد تنوع در سطح شهر و روحیه نشاط و شادابی در شهروندان را از جمله اهداف این گونه اقدامات دانست.