خوانسار میزبان بیش از ۱۵۰ هزار مهمان و گردشگر

19:1 1398/3/24

در ایام تعطیلات عید فطر خوانسار میزبان 150 هزار مهان و گردشگر از اقصی نقاط ایران بوده است.

به گزارش روابط عمومی شهرداری خوانسار ، از روز ۱۳ خرداد تا پایان تعطیلات بیش ۵۰ هزار خودرو وارد شهر خوانسار شده است که اگر میانگین سرنشینان هر خودرو ۳ نفر محاسبه شود، خوانسار میزبان بیش از ۱۵۰۰۰۰ نفر مسافر،مهمان و گردشگر بوده است که در این چند سال بی سابقه می باشد.

بسی شایسته است از تمام زحمات ارگانها و نهادهای خدماتی،اصناف و بازاریان در این ایام به ویژه پرسنل و کارکنان زحمت کش شهرداری خوانسار در خدمات رسانی شبانه روزی به گردشگران و مهمانان تقدیر و تشکر نمود.

پی نوشت: آمار محاسبه خودروهای ورودی بر اساس سامانه مرکز کنترل ترافیک شهرداری خوانسار می باشد.