برگزاری همایش بزرگ پیاده روی خانوادگی همزمان با روز شهرداری ها

8:38 1398/4/17

همایش بزرگ پیاده روی خانوادگی همزمان با روز شهرداریها و دهه کرامت برگزار شد

به گزارش روابط عمومی شهرداری خوانسار، همزمان با 14 تیر ماه روز شهرداری ها و همچنین به مناسبت هفته مبارزه با مواد مخدر و آغاز دهه کرامت همایش بزرگ پیاده روی خانوادگی با حضور پر شور مردم و مسئولین توسط شهرداری خوانسار برگزار شد.

در ادامه مراسم مهرداد نظام آبادی مجری برنامه های کودک به اجرای نمایش و برنامه های سرگرمی پرداخت و در پایان مراسم نیز جوایز ارزنده از طرف شهرداری به قید قرعه به شرکت کنندگان اهداء گردید.