پروژه شناسنامه دار کردن درختان فضای سبز شهری توسط شهرداری خوانسار

20:32 1398/4/23

پروژه شناسنامه دار کردن درختان فضای سبز شهری توسط شهرداری خوانسار با هزینه ای بالغ بر 300 میلیون ریال آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری خوانسار ، شهرداری خوانسار به منظور حفظ فضای سبز شهری اقدام به تهیه تجهیزات لازم جهت شناسنامه دار کردن درختان موجود در معابر اصلی نموده که در این پروژه از پلاکهای الکترونیکی جهت ثبت هوشمند اطلاعات درختان استفاده می شود. اجرای این پروژه مزایای بسیاری در پایش و حفظ فضای سبز شهری دارد.

برای اجرای فاز اول اجرای این پروژه ۵۰۰۰ پلاک الکترونیکی خریداری گردیده که هزینه ای بالغ بر ۳۰۰ میلیون ریال را در پی داشته است.