تجلیل مهندس اسحاقی شهردار خوانسار از استاد یدالله کابلی خوانساری

19:33 1398/4/30

آیین نکوداشت استاد یدالله کابلی خوانساری از هنرمندان برجسته خط شکسته ایرانی شنبه ۲۹ تیر ماه در تالار همایش های سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری خوانسار ، آيين نكوداشت استاد يدالله كابلی خوانساری با حضور شخصیت های علمی و فرهنگی در سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران برگزار شد . در این مراسم همچنین توسط مهندس اسحاقی شهردار خوانسار از ایشان تجلیل به عمل آمد.

نمایشگاه عکس و آثار استاد کابلی، رونمایی از تمبر ویژه استاد و اهدای دومین نشان عالی کمیسیون ملی یونسکو- ایران به ایشان و همچنان تفویض لوح تقدیر به هنرمندان افغانستانی از برنامه های جانبی این مراسم نکوداشت بود.

یدالله کابلی خوانساری زاده ۱۳۲۸ هجری شمسی خورشیدی در خوانسار، شکسته نویس و خوشنویس معاصر ایرانی است که  استاد بسیاری از خوش‌نویسان مهاجر افغانستانی هم می باشد.

آقای کابلی عضو شورای عالی انجمن خوش نویسان ایران و دارنده اولین گواهینامه استادی در خط شکسته معاصر و چهره ماندگار ایران است.

او تاکنون در کشورهای مختلف نظیر انگلیس، فرانسه، ایتالیا، پاکستان، ترکمنستان، روسیه و...نمایشگاه‌های انفرادی برگزار کرده‌ است.

کابلی در جشنواره جهانی مولانا در هالیوود نیز شرکت داشت و نمایشگاهی بر پا نمود