بازدید جمعی از شهرداران و مدیرکل شهرداریهای اصفهان از آسیاب آبی خوانسار

17:33 1398/5/5

جمعی از شهرداران و مدیرکل شهرداریهای اصفهان از آسیاب آبی خوانسار بازدید نمودند.

به گزارش روابط عمومی شهرداری خوانسار ، جمعی از شهرداران و مدیرکل شهرداریهای اصفهان ضمن سفر به خوانسار و حضور در پارک سرچشمه از آسیاب آبی خوانسار بازدید نمودند.

آسیاب آبی خوانسار تنها آسیاب آبی قدیمی استان اصفهان توسط یک خوانساری خوش ذوق در پارک سرچشمه خوانسار به مدت سه سال است که بازسازی شده، خوانسار در سابق ۴۰ آسیاب آبی  داشته است.

در این آسیاب علاوه بر خرد کردن گندم، از گردشگران و میهمانان در فضای سنتی و زیبا آن پذیرایی می شود.