برگزاری هشتمین جشنواره غذاهای سنتی و مدرن کدبانوی خوانساری

18:42 1398/5/14

همزمان با سالروز ازدواج حضرت علی علیه السلام و حضرت فاطمه سلام الله علیها هشتمین جشنواره غذاهای سنتی و مدرن کدبانوی خوانساری برگزار شد

به گزارش روابط عمومی شهرداری خوانسار ، مهدی احمدی دبیر هشتمین جشنواره غذاهای سنتی و مدرن کدبانوی خوانساری در این مراسم با اشاره به اهمیت و نقش تغذیه سالم و نقش محوری بانوان در تحکیم بنیان خانواده گفت؛ بانوان محور استحکام و انضباط خانواده هستند و در این میان لزوم توجه به تغذیه سالم و اصولی خانواده بسیار مهم و ضروری است.

احمدی افزود: برگزاری چنین جشنواره هایی در فرهنگ استفاده از غذاهای بومی و سنتی به جای تغذیه از غذاهای فست فود و پرکالری نقش بسزایی دارد.

نمایش هنر آشپزی کدبانوهای خوانساری و سلیقه های خانگی آنان و بستر سازی اقتصاد مقاومتی و ترویج فرهنگ دوری از اسراف از اهداف برگزاری این جشنواره بود.

این غذاها پس از چینش توسط هیئت سه نفره داوران مورد داوری قرار گرفتند و در پایان به 10 نفر از شرکت کنندگان برتر جوایزی اهداء گردید. همچنین به 5 نفر دیگر از شرکت کنندگان به قید قرعه جوایزی اهداء شد.

این جشنواره با حمایت شهرداری خوانسار و شرکت 5۰ نفر از بانوان خوش ذوق و هنرمند همزمان با سالروز ازدواج حضرت علی علیه السلام و حضرت فاطمه سلام الله علیها در فرهنگسرای خانواده برگزار گردید.