شستشوی مخازن زباله مکانیزه و پاکسازی محل استقرار آنها

19:22 1398/5/20

شستشوی مخازن زباله مکانیزه و پاکسازی محل استقرار آنها در راستای حفظ نظافت محیطی شهر خوانسار اجرا شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری خوانسار ، مهندس جاپلقی مسئول واحد خدمات شهری شهرداری خوانسار با اعلام این خبر افزود : با توجه به اینکه عدم تنظیف و شستشوی مرتب سطل های زباله مکانیزه ، باعث پراکندگی مواد آلوده و میکروبی در محیط شده و موجب تاثیر نامطلوب بر انسان و محیط زیست شهری و  ایجاد منظره ناخوشایند و شرایط نامناسب می شود ، لذا این واحد به منظور جلوگیری از هرگونه آلودگی و اشاعه بیماری و حفظ بهداشت محیط زیست شهری مرتبط با شهروندان که هم از نظر کیفی و هم از نظر کمی ارتباط مستقیم با سلامت موجودات (انسان،حیوان،گیاه) دارد ، نسبت به نظافت ، شستشوی ، گندزدایی و ضدعفونی کردن مخازن زباله مکانیزه با مواد ضد عفونی کننده اقدام نمود.