خوانسار و گلپایگان دبیرخانه دائمی مسابقات سراسری حفظ قرآن شود

8:32 1398/5/24

استاندار اصفهان اگر قرار است در سال‌های بعد این مسابقات در شهرهای دیگری برگزار شود،دبیرخانه این مسابقات در خوانسار وگلپایگان باشد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری خوانسار ، دکتر عباس رضایی، در آیین افتتاحیه یازدهمین دوره آزمون سراسری حفظ کل قرآن کریم که در خوانسار برگزار شد اظهار کرد: یازدهمین دوره مسابقات سراسری حفظ قرآن کریم به میزبانی دو شهر خوانسار و گلپایگان برگزار می‌شود. خوشحال هستم که این منطقه عالم پرور و شهر علم و فقاهت افتخار میزبانی چنین رویداد قرآنی مهمی را پیدا کرده است

استاندار اصفهان گفت: به مؤسس مهد قرآن کشور پیشنهاد دادم که با توجه به اینکه خوانسار و گلپایگان شهر علم فقاهت و قرآن مداری است و تدین و تعهد مردمان این دیار زبان زد خاص و عام است، دبیرخانه دائمی این رویداد بزرگ قرآنی در این منطقه تشکیل شود.

دکتر رضایی افزود: اگر قرار است در سال‌های بعد این مسابقات در شهرهای دیگری برگزار شود،دبیرخانه این مسابقات در خوانسار وگلپایگان باشد. امیدوارم که این پیشنهاد مورد تأیید قرار گیرد چراکه یقین دارم قدمی برای توسعه فرهنگ قرآنی خواهد بود. اعتقاد دارم که قرآن هنوز بین شیعیان غریب است و همه باید در این راستا تلاش کنیم و خوشبختانه نگاه دولت هم نگاهی در راستای توسعه فرهنگ قرآنی است.