اقدامات و فعالیت های واحد خدمات شهری شهرداری خوانسار در ایام محرم

19:42 1398/6/31

مسئول واحد خدمات شهری شهرداری خوانسار اقدامات و عملکرد این واحد ایام محرم تشریح کرد .

به گزارش روابط عمومی شهرداری خوانسار ، مهندس جاپلقی در این خصوص اظهار داشت این واحد  نسبت به نظافت و پاکسازی معابر اصلی و فرعی، بویژه  در ایام عزاداری در معابر منتهی به مساجد، حسینیه ها و هیئت های عزاداری ، ملبس نمودن کلیه کارگران خدمات شهری به لباس و تجهیزات کامل ، شستشو ، نظافت و پاکسازی انهار روباز و روبسته و زیر پل ها ، تخلیه به موقع کلیه مخازن مرتبط ، شستشو و گند زدایی( و در صورت لزوم تعویض ) مخازن زباله مستقر در معابرانجام شد.

جاپلقی به نظافت و تخلیه چندین باره مخازن نگهداشت زباله در اطراف هیات‌ها و تکایا اشاره کرد و گفت: در کنار ایستگاه‌های صلواتی جایگاه‌های ویژه‌ای برای مخازن پسماند در نظر گرفته شده بود.

وی در ادامه افزود: تمامی کارگران در این دهه با شور و حال متفاوتی کار خود را انجام دادند و امیدواریم که این خدمات مورد رضایت پروردگار و شهروندان عزیز قرار گرفته باشد .