شور حسینی محرم و حضور بیش از 200 هزار عزادار در خوانسار

20:7 1398/6/31

مسئول واحد روابط عمومی شهرداری از حضور بیش از 200 هزار عزادار در ایام محرم در خوانسار خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری خوانسار ، مهدی احمدی مسئول روابط عمومی شهرداری با اعلام این خبر افزود : مراسم عزاداري سالار شهيدان امسال با شکوه و عظمت خاص و با حضور عاشقان حضرت امام حسين (ع) و شهداي کربلا در سطح شهرستان خوانسار با حضور بیش از 200 هزار عزادار برگزار شد.

به جرأت مي توان گفت که برگزاري سوگواري اباعبدالله الحسين(ع) به ويژه در دهه اول ماه محرم به عنوان نمونه اي از ارادات واقعي مردم خوانسار به ائمه اطهار(عليهم السلام) در ميان ساير شهرهاي ايران، كم نظير است.

احمدی تصریح کرد: یک رسم بسیار زیبای عزاداران برپایی ایستگاه‌های صلواتی است که نوعی احسان و سنت دیرینه محسوب می‌شود که شهرداری با همکاری اداره تبلیغات اسلامی و پلیس راهور نسبت به صدور مجوز ایستگاه های صلواتی اقدام نمود .

احمدی در ادامه افزود: مطابق سال های گذشته، در 2 نقطه ورودی شهر پرچم های بزرگ لبیک یا حسین به اهتزاز در آمد. نصب بیش از 2 هزار متر پرچم ریسه ای ، تعویض پرچم پل ها 50 عدد ، نصب بنر های طراحی شده با مضامین محرم در سطح شهر 200 عدد ، نصب بنر با مضامین حجاب 50 عدد ، امر به معروف و نهی از منکر50 عدد و نماز50 عدد ، نصب بنر در پارک سرچشمه و پارک عسل ، نصب 100 عدد بنر تسلیت ایام محرم برروی سازه های تبلیغاتی سطح شهر به‌ عنوان بخشی از برنامه‌های شهرداری به مناسبت ایام محرم بود.

روابط عمومی شهرداری خوانساردر این ایام نیز ضمن طراحی ، چاپ ونصب بیش از ۳۰۰ بنر تسلیت شهادت سرو سالار شهیدان ، حضرت ابا عبدا...الحسین(ع) ، با مساجد و هیئت ها و ادارات نیز در این خصوص همکاری نموده است.

همکاری با ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر و نصب بنر با مضامین امر به معروف و نهی از منکر در سطح شهر از دیگر اقدامات این واحد می باشد.

ارسال عکس نوشته های محرم ، پیام های ایمنی و بهداشتی در فضای مجازی - فرهنگسازی کاهش زباله در محرم - آموزش‌های شهروندی - بسیج همگانی برای شهری پاکیزه در ماه محرم - نصب پیام و آموزه‌های محیط زیستی از دیگر اقدامات روابط عمومی شهرداری در این ایام بود.

احمدی در پایان از کمک فرهنگسازی در خصوص استفاده کمتر از ظروف یکبار مصرف و تفکیک زباله از مبداء و همچنین حفظ محیط زیست و درختان خیابان امام به ویژه در ایام محرم توسط مردم و هیئات مذهبی را تقدیر و تشکر نمود.