ارائه آموزش اطفاء حریق به دانش آموزان دبستان شهیدان سجادی

20:22 1398/7/10

دانش آموزان دبستان دخترانه شهیدان سجادی با حضور در ایستگاه آتش نشانی روش مهار کردن حریق را آموزش دیدند

به گزارش روابط عمومی شهرداری خوانسار ، همزمان با هفته آتش نشانی و ایمنی دانش آموزان دبستان دخترانه شهیدان سجادی با حضور در ایستگاه آتش نشانی ضمن تبریک این روز به آتش نشانان روش مهارکردن حریق را آموزش دیدند ، مرتضی حبیبی کارشناس آتش نشانی به عنوان مربی این کلاس آموزشی ، ابزار هایی که از طریق آن می توان حریق را مهار کرد برای دانش آموزان بازگو کرد.

در این جلسه آموزشی نکات ایمنی در مواجهه با حوادث و خصوصا آتش سوزی به دانش آموزان آموزش داده شد.