برگزاری پنجمین آئین پخت غذاهای نذری

8:1 1398/8/11

پنجمین آئین پخت غذاهای نذری با حضور پر شور بانوان خوانساری برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری خوانسار ، پنجمین آئین پخت غذای نذری همزمان با شب شهادت امام حسن مجتبی و در آستانه 28صفر با شرکت 41 نفر از بانوان خوانساری برگزار گردید.

در این آئین پس از قرائت زیارت عاشورا توسط مداح اهل بیت آقای مبینی ، مهدی احمدی مسئول فرعنگی و اجتماعی شهرداری خوانسار گفت: امسال ۴۱ بانوی خوانساری با طبخ ۲۰ نوع غذا شامل انواع آش و غذاهای محلی خوانساری در این آیین شرکت کردند .ایشان در ادامه از خدمتگزاران حسینیه دوراه به جهت همکاری در آئین نذری پزی تقدیر و تشکر نمودند.

در ادامه آقای صانعی ریاست شورای اسلامی شهر سخنانی رادر باب نذری و غذاهای نذری عنوان کرد.

در پایان این مراسم نیز مسئولین حاضر در جلسه به دیدن غذاها پرداختند و از شرکت کنندگان تقدیر و تشکر نمودند.