برگزاری همایش بزرگ پیاده روی ویژه  بانوان همزمان با هفته سلامت بانوان

برگزاری همایش بزرگ پیاده روی ویژه بانوان همزمان با هفته سلامت بانوان

18:39 1398/8/16

همایش بزرگ پیاده روی بانوان همزمان با هفته سلامت بانوان برگزار خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری خوانسار، همزمان با هفته سلامت بانوان همایش پیاده روی ویژه بانوان از مقابل اداره دامپزشکی به سمت سالن ورزشی انقلاب در روز جمعه مورخ 17 آبان ساعت 30/8 صبح برگزار خواهد شد.

همچنین در پایان به قید قرعه جوایزی به شرکت کنندگان اهدائ خواهد شد. این همایش با همکاری شهرداری خوانسار ، شبکه بهداشت و درمان ، فرمانداری ، اداره ورزش و جوانان و هیئات ورزشهای همگانی انجام می گیرد.