تلاش پرسنل  شهرداری جهت بازگشایی معابر همزمان با بارش شدید برف

تلاش پرسنل شهرداری جهت بازگشایی معابر همزمان با بارش شدید برف

19:5 1398/8/27

برف روبی و نمک پاشی معابر و خیابان های سطح شهر توسط پرسنل شهرداری انجام شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری خوانسار ، در پی بارش قابل ملاحظه برف در روز دوشنبه 27 آبان ماه نیروهای خدمات شهری شهرداری عملیات برف روبی و نمک پاشی معابر و خیابانهای اصلی سطح شهر را انجام دادند. در پی بارش برف تمامی نیروهای شهرداری در آماده باش کامل بودند.

با توجه به کاهش دما و همچنین برای جلوگیری از تخریب آسفالت خیابانهای اصلی با ماشین آلات برف روبی شد و عملیات نمک پاشی شوارع فرعی توسط پرسنل شهرداری صورت پذیرفت