حضور حماسی و باشکوه مردم خوانسار در راهپیمایی 22 بهمن

9:28 1398/11/24

حضور غیرتمندانه مردم شهرستان خوانسار در سرمای بسیار شدید همراه با دیگر هموطنان در راهپیمایی ۲۲ بهمن یک بار دیگر باعث یأس و ناامیدی دشمنان نظام و انقلاب شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری خوانسار چهلمین و یکمین جشن فجر انقلاب اسلامی در حالی رقم خورد که مردم خوانسار با حضور تماشایی خود نشان دادند هم چنان پای آرمان های امام (ره) و شهدا ایستاده اند.

اقشار مختلف مردم اعم از کوچک و بزرگ، پیر و جوان، زن ومرد ، بازاری و فرهنگی، ورزشکاران، هنرمندان، دانشجویان، دانش آموزان روحانیان و اصناف، همصدا فریاد مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل سر دادند.