ضد عفونی روزانه اماکن عمومی جهت پیشگیری از شیوع و گسترش کرونا ویروس جدید توسط پرسنل خدمات شهری شهرداری خوانسار

14:9 1398/12/7

مهندس جاپلقی مسئول واحد خدمات شهری شهرداری خوانسار از ضد عفونی روزانه اماکن عمومی جهت پیشگیری از شیوع و گسترش کرونا ویروس خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری خوانسار ، شهرداری خوانسار به منظور حفظ سلامت شهروندان عزیز و پیشگیری از شیوع و گسترش کرونا ویروس جدید از تاریخ 1398/12/6 اقدام به ضدعفونی نمودن ناوگان حمل و نقل عمومی شامل 2 دستگاه اتوبوس، یک دستگاه مینی‌بوس و تمام تاکسی‌های درون شهری و نیز سرویس‌های بهداشتی عمومی سطح شهر در 7 نقطه و کلیه ایستگاه‌های تاکسی سطح شهر نموده است.

همچنین ترمینال مسافربری شهر خوانسار نیز ضدعفونی گردیده است. و ضدعفونی کلیه مجموعه‌های بازی، مجموعه‌های ورزشی و نیمکت‌های منصوب در پارک‌ها نیز در دستور کار شهرداری قرار داد که به محض مساعد شدن شرایط آب و هوایی در این خصوص اقدام می‌گردد

مهندس جاپلقی در ادامه افزود : این روال در کلیه موارد فوق‌الذکر تا اطلاع ثانوی به صورت روزانه (حتی ایام تعطیل) استمرار دارد. همچنین فعالیت‌های فرهنگسرای خانواده، سالن اجتماعات بهشت فاطمه (س) و سه‌شنبه بازار تا اطلاع ثانوی لغو گردیده است.