پیگیری و ثبت نام تعداد 130 نفر از رانندگان آژانس جهت جذب اعتبار بنزین در سال 1398

9:54 1399/1/6

ثبت نام تعداد 130 نفر از رانندگان آژانس جهت جذب اعتبار بنزین در سال 98 توسط واحد حمل و نقل صورت گرفته است.

به گزارش روابط عمومی شهرداری خوانسار ، احمدرضا زینعلی مسئول واحد حمل و نقل و ترافیک شهرداری با اعلام این خبر افزود در سال 98 ثبت نام تعداد 130 نفر از رانندگان آژانس جهت بهره مندی از خدمات اعتباری ویژه از طریق اتحادیه حمل و نقل همگانی کشور و جذب اعتبار بنزین توسط رانندگان و ثبت مشخصات در سایت اتحادیه صورت گرفته است.

وی در ادامه افزود : پیگیری و صدور پروانه فعالیت ویژه خودورهای حمل و نقل دانش آموزی و جذب اعتبار سهمیه سوخت و صدور مجوز تردد به تعداد 30مورد از دیگر فعالیت های این واحد در سال 98 می باشد.