اجرای عملیات روکش آسفالت خیابان های هشت بهشت و دانشگاه

21:11 1399/3/19

عملیات روکش آسفالت خیابان هشت بهشت و دانشگاه اجرا شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری خوانسار ، مهندس مقدسی معاونت و مسئول امور عمرانی شهرداری با اعلام این خبر افزود : در راستای ادامه روند توسعه و عمران شهری زیر سازی و  عملیات روکش آسفالت معابر  سطح شهر  در نقاط مختلف ، عملیات روکش آسفالت خیابان هشت بهشت و دانشگاه اجرا شد.

وی در ادامه گفت : نا مناسب بودن خیابان‌ها و معابر اصلی یکی از دغدغه‌های شهروندان است که انشالله در آینده نزدیک هیچ خیابان و معبر نامناسب در سطح شهر نخواهیم داشت.

وی در پایان افزود : رفع نواقص موضعی و جلوگیری از گسترش خرابی روسازی آسفالت ها و همچنین تامین سطحی ایمن در معابر شهر از دیگر اهداف اجرای عملیات لکه گیری است که به صورت مداوم توسط شهرداری خوانسار صورت می پذیرد.