اجرای عملیات خط کشی ترافیکی معابر شهر خوانسار

7:48 1399/3/27

عملیات خط کشی ترافیکی معابر شهر خوانسار اجرا شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری خوانسار ، احمدرضا زینعلی مسئول حمل و نقل و ترافیک شهرداری خوانسار با بیان اینکه هدف از خط کشی معابر، نظم دهی به حرکت وسایل نقلیه و آگاهی دادن به استفاده کنندگان از راه و راهنمایی آنها است، اظهار کرد: خط کشی راه ها از علائم ترافیکی مهم محسوب میشود که با ارائه اطلاعات راهنمایی و رانندگی نقش موثری در کاهش سوانح رانندگی و ارتقای ضریب ایمنی تردد شهروندان، روانسازی و کاهش حجم ترافیک، رعایت حقوق رانندگان و عابرین پیاده و نیز قانونمندی رانندگان و رانندگی اصولی ایشان ایفا می کند.

مسئول واحد حمل و نقل و ترافیک شهرداری خوانسار با تأکید بر اینکه با توجه به اهمیت خاص خط کشی های معابر اصلی و فرعی شهر، خط کشی طولی خیابانها، خط کشی گذرگاه های عابر پیاده و نیز خط کشی سرعتگاه ها به موازات هم پیش می رود، تصریح کرد: در سال جاری عملیات خط کشی پانزده هزار متر طول از معابر اصلی و فرعی سطح شهر اجرایی شده است.