پیام تبریک فرماندار شهرستان خوانسار به مناسبت روزشهرداریها ودهیاریها

18:25 1399/4/14

مهندس محمود مسلم زاده فرماندار شهرستان خوانسار طی پیامی فرارسیدن ۱۴ تیر روز شهرداریها ودهیاریهارا تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی شهرداری خوانسار ، نامگذاری ۱۴ تیرماه به عنوان روز «شهرداریها و دهیاریها» اقدامی ارزنده و فرصتی مغتنم است تا ضمن قدردانی و تجلیل از فعالیت های خالصانه و شبانه روزی خادمان مردم در عرصه های مختلف شهرداری و مدیریت شهری، به ارزیابی عملکرد و فعالیت های این نهاد اجتماعی به منظور ارتقای سطح خدمت رسانی به مردم پرداخته شود.

عزیزانی که با برنامه ریزی و اجرای اقدامات و متد جدید در شهرها و روستاها ، شرایط مناسبی برای زندگی و کار مردم فراهم می نمایند تا با ارائه خدمات مطلوب و بی منت به عموم مردم به ویژه اقشار ضعیف و محروم جامعه، گام های مثبتی در جهت برقراری عدالت و رشد و پیشرفت شهرها و روستاها بردارند.

اینجانب این روز فرخنده را به همه دست اندرکاران مدیریت شهری و روستایی شهرستان خوانسار تبریک عرض نموده و امیدوارم با تلاش بی وقفه شهرداری ها و دهیاریها، فضای شهرها و روستاها برای مردم شریف و متدین شهرستان ایمن، لذت بخش، زیبا و نشاط آفرین گردد و از خداوند منان توفیق روز افزون توام با سعادت و بهروزی را برای این زحمتکشان خواستارم.