دیدار فرماندار خوانسار با شهردار بمناسبت ۱۴ تیر روز شهرداری ها و دهیاری ها

9:28 1399/4/17

مهندس محمود مسلم زاده فرماندار شهرستان خوانسار بمناسبت ۱۴ تیر روز شهرداری ها و دهیاری ها با شهردار دیدار نمود.

به گزارش روابط عمومی شهرداری خوانسار ، مهندس محمود مسلم زاده فرماندار شهرستان خوانسار به همراه معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی و معاون برنامه ریزی و هماهنگ کننده امور عمرانی فرمانداری بمناسبت ۱۴ تیر روز شهرداری ها و ‌دهیاری ها با حضور در شهرداری ضمن دیدار با مهندس اسحاقی شهردار خوانسار از نحوه عملکرد ایشان و همکارانشان در اجرای پروژه های شهری تقدیر و تشکر نمود.