بازدید دکتر خاتمی نماینده مردم خوانسار و گلپایگان از پروژه های عمرانی شهرداری

8:18 1399/7/20

دکتر سید مسعود خاتمی نماینده مردم خوانسار و گلپایگان در مجلس شورای اسلامی از پروژه های عمرانی شهر بازدید به عمل آورد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری خوانسار ، دکتر سید مسعود خاتمی نماینده مردم خوانسار و گلپایگان در مجلس شورای اسلامی به همراه مهندس اسحاقی شهردار و آقای صانعی ریاست شورای اسلامی شهر از پروژه های عمرانی شهرداری بازدید به عمل آورد.

شایان ذکر است از پروژه های کنار گذر شرقی ، مسجد و پارک باباسلطان ، ساختمان آتش نشانی و مدیریت بحران شهرداری و ورودی خوانسار از سمت مسکن مهر بازدید شد.

]