ارائه آموزش اطفاء حریق به کارکنان دانشگاه ریاضی و کامپیوتر

18:41 1399/8/12

کارشناس آتش نشانی شهرستان خوانسار با حضور در دانشگاه ریاضی و کامپیوتر روش مهار کردن حریق را به کارکنان آموزش داد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری خوانسار ، عبدالرضا محرابیان ، کارشناس آتش نشانی شهرستان خوانسار به عنوان مربی این کلاس آموزشی ، ابزار هایی که از طریق آن می توان حریق را مهار کرد برای پرسنل دانشگاه ریاضی و کامپیوتر بازگو کرد.

در این جلسه آموزشی نکات ایمنی در مواجهه با حوادث و خصوصا آتش سوزی به پرسنل آموزش داده شد.

در پایان پرسنل دانشگاه ریاضی و کامپیوتر به صورت عملی نحوه اطفاء حریق توسط کپسول آتش نشانی را آموزش دیدند.