برگ های پاییزی از سطح شهر جهت تولید خاکبرگ جمع آوری می شود

8:13 1399/8/22

روزانه بیش از 10 تن برگ از سطح شهر جهت تولید خاکبرگ جمع آوری می شود.

به گزارش روابط عمومی شهرداری خوانسار ، مسئول خدمات شهری شهرداری خوانسار گفت: برگ های پاییزی از سطح شهر جهت تولید خاکبرگ جمع آوری می شود.

مهندس محسن جاپلقی اظهار کرد: تصویر زیبای برگ های پاییزی در خیابان های سطح شهر جلوه زیبایی به فضای شهر می دهند و همواره این تصاویر مورد استقبال عموم شهروندان است.

وی اذعان کرد: امسال نیز همانند سال های قبل جمع آوری برگ ها از سطح معابر ، پارک ها و میادین در دستور کار قرار گرفته و هماهنگی لازم جهت جمع آوری و حمل برگها و دپو در محل‌های تعیین شده صورت می‌پذیرد.

به گفته وی برگ‌ها با پا خوردن‌های بسیار چهره زیبای خود را از دست می‌دهند و در هنگام بارش باران موجب مسدود شدن کانال‌های هدایت آب‌های سطحی و آب گرفتگی معابر می شوند از این رو جمع آوری برگ ها بیشتر در مکانهای پرتردد به صورت پیوسته انجام می شود.