اهدای بیش از 2هزار جلد کتاب به کتابخانه فرهنگسرای خانواده شهرستان خوانسار

7:54 1399/8/26

همزمان با هفته کتاب و کتابخوانی بیش از 2 هزار جلد کتاب به کتابخانه فرهنگسرای خانواده شهرستان خوانسار اهداء شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری خوانسار ، بهمن عبدالرحیمی مسئول فرهنگی ، اجتماعی شهرداری خوانسار با اعلام این خبر افزود : خیر گرانقدر جناب آقای منوچهر اشرف الکتابی بیش از 2 هزار جلد کتابهای نفیس به فرهنگسرای خانواده اهداء نموده است .

وی در ادامه افزود : از این روی همزمان با هفته کتاب و کتاب خوانی واحد فرهنگی اجتماعی شهرداری و فرهنگسرای خانواده اقدام به راه اندازی کتاب خانه در مجموعه فرهنگسرا نموده است.

عبدالرحیمی در پایان به ترغیب مردم به کتابخوانی برای ارتقای فرهنگ عمومی و افزایش بینش اجتماعی تأکید کرد و افزود : از خیر گرامی جناب آقای منوچهر اشرف الکتابی که در راه پدر بزرگوارشان مرحوم حاج ابوالقاسم اشرف الکتابی نسبت به ارج نهادن به فرهنگ والای کتاب خوانی اهتمام ویژه داشته اند کمال تشکر و قدردانی را می نماییم.