بازدید فرماندار و شهردار از محل اجرای عملیات کنار گذر شهری خوانسار

19:34 1399/9/26

با بهره برداری از کنارگذر و عدم ورود خودروهای سنگین و گذری از بار ترافیکی شهر کاسته می شود.

به گزارش روابط عمومی شهرداری خوانسار : مهندس محمود مسلم زاده فرماندار خوانسار به همراه مهندس اسحاقی شهردار ،رئیس شورای شهر ، رئیس اداره راه و شهرسازی و مهندس مقدسی معاونت شهرداری از محل اجرای پروژه کنار گذر شهری بازدید نمودند.

فرماندار هدف از احداث کنار گذر شهرخوانسار را عدم ورود خودروهای سنگین به شهر و جلوگیری از ترافیک های سنگین و پرخطر دانست و افزود شهرستان خوانسار از جمله شهرهای گردشگر پذیر است که درفصول مختلف به ویژه ایام تعطیل مورد استقبال گردشگران زیادی قرار می گیرد که با وجود کنارگذر و عدم ورود خودروهای سنگین و گذری از این بار ترافیکی کاسته می شود. فرماندار درپایان گفت ان شااله با همراهی دستگاه های مرتبط هر چه سریع تر شاهد آغاز اجرای عملیات این کنار گذر در شهر خوانسار باشیم.

این بازدید به منظور بررسی آیتم های موجود جهت احداث کنارگذر شهری صورت گرفت.