اجرای عملیات احداث دیوار سنگی و کف بند مسیل سرچشمه خوانسار

12:48 1399/9/27

عملیات اجرای احداث دیوار سنگی مسیل سرچشمه در حال اجرا می باشد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری خوانسار : مهندس علیرضا مقدسی معاونت شهرداری خوانسار با اعلام این خبر افزود : احداث دیوار سنگی مسیل سرچشمه با هدف ساماندهی رودخانه های فصلی و جلوگیری از آسیب رسیدن به منازل مسکونی اطراف مسیل و همچنین کوچه سرچشمه در حال اجراست.

مهندس مقدسی اظهار داشت : جلوگیری از تخریب رودخانه ، پیشگیری از حوادث غیرمرقبه و هدایت سیلاب و نیز پیشگیری از تخریب منازل و کوچه و جاری شدن سیل در این قسمت از شهر و تسهیل در بهبود عبور و مرور از مهمترین اهداف اجرایی این پروژه است.